Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat ranskan käännökset lukuisille kielipareille. Toteutamme käännökset ranskankielelle nopeasti. Voitte pyytää meiltä ei-sitovaa tarjousta lähettämällä tekstinne meille  sähköpostitse. Projektipäällikkömme analysoitua tekstin, saatte tarjouksen niin pian kuin mahdollista.

Kertokaa tarjouspyynnössänne, milloin käännöksen tulisi olla käytettävissänne. Pyydämme sinua jo tässä vaiheessa myös kertomaan, onko käännös suunnattu belgialaisille, ranskalaisille tai kanadalaisille lukijoille, sillä heidän ranskankielensä eroavat toisistaan. Jos et ole varma, projektipäällikkömme neuvovat sinua mielellään.

Ranskankielinen käännöstoimistomme

Olette oikeassa paikassa jos tarvitsette ranskankielisiä käännöksiä, olivatpa ne miltä alalta tahansa. Lääketieteellisten, rahoitusalan, teknisten ja kaupallisten käännösten lisäksi käännöstoimistomme palvelee sinua tekemällä myös oikeustieteellisiä käännöksiä.

Siksi tekstinne on meillä hyvissä käsissä

Nopea toimitusaika on taattu, sillä kääntäjämme työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kun haluat saada käännöstarjouksen, voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen sivun oikeassa laidassa tai lähettää tekstinne meille suoraan sähköpostitse.

Pikakääntäjä ja ranskan kieli

Tältä sivulta löydätte lisätietoja käännöstoimisto Pikakääntäjän ranskankielisestä käännöspalvelusta. Euroopassa sijaitsevissa toimistoissamme toimii Project Manageria, jotka järjestävät teille käännöksen asiakirjoistanne ranskaksi. Käytössämme on maailmanlaajuinen verkosto tarkkaan valittuja kääntäjiä. Valitsemme käännöstyöhön parhaan saatavilla olevan kääntäjän. 

Tarjoamme käännöksiä seuraaville ammattialoille kieliyhdistelmillä suomi-ranska ja ranska-suomi: 

  • Oikeustieteelliset
  • Taloustieteelliset
  • Lääketieteelliset
  • Tekniset
  • Markkinointitekstit
  • Yleiset tekstit

Voitte täyttää viereisen tarjouspyyntölomakkeen tarvitessanne ranskankielistä käännöstä. Voitte ottaa yhteyttä myös suoraan sähköpostitse.

Nopeat ja laadukkaat käännökset saksasta ranskaan

Haluatko nopeasti laadukkaan käännöksen saksankielestä ranskankielelle? Tällöin voitte ottaa yhteyttä Pikakääntäjä-käännöstoimistoon. Käännöspalvelumme tunnusmerkkejä ovat nopeus, tarkkuus ja oikeellisuus. Sivun reunassa olevan tarjouspyyntölomakkeen kautta voitte lähettää käännettävän materiaalin. Jos sinulla on useita käännettäviä tiedostoja, voitte lähettää ne helpoimmin sähköpostitse. 

Suomi-ranska-käännökset nopeasti ja edullisesti

Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimittaa nopeasti laadukkaita käännöksiä ranskaksi suomenkielisistä teksteistä. Voitte pyytää tarjousta viereisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Ranskan käännös englanninkieliselle tekstille nopeasti ja laadukkaasti 

Oletko käännättämässä englanninkielistä tekstiäsi ranskaksi? Onko asia lisäksi kiireellinen? Tällöin käännöstoimisto Pikakääntäjä on oikea paikka. Toimitamme käännökset nopeasti. Voitte ottaa yhteyttä viereisellä tarjouspyyntölomakkeella tai suoraan  sähköpostitse.

Kokemusta monilta aloilta

Lähes kaikki kääntäjämme asuvat Ranskassa ja ovat erikoistuneet jollekin ammattialalle. Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saatte käännöksen kaikkiin aiheisiin. Urheilusta politiikkaan ja viinistä ilmailuun. Käytössämme on oikeustieteellisiä, teknisiä ja lääketieteellisiä kääntäjiä.