Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa romanian käännökset lähestulkoon kaikille erikoisaloille. Työskentelemme ainoastaan romaniaa äidinkielenään puhuvien kääntäjien kanssa, joilla on monen vuoden kokemus muun muassa markkinointitekstien, käyttöohjeiden, lehdistötiedotteiden tai esimerkiksi taidetta, kulttuuria, urheilua ja tiedettä käsittelevien tekstien kääntämisestä. Valitsemme kääntäjämme huolella ja kaikilla kääntäjillämme on soveltuva yliopistokoulutus ja jatkokoulutus. Lisäksi monet esimerkiksi teknisiin käännöksiin erikoistuneista kääntäjistä ovat aiemmin työskennelleet teollisuudessa ja pystyvät siksi monimutkaistenkin laitteiden ja koneiden kohdalla ymmärtämään, mistä esimerkiksi käyttöohjeissa on kysymys.  

Romanian kielen kääntäjien laaja verkosto

Koska kaikilla romanian kääntäjillämme on soveltuva korkeakoulututkinto, voit luottaa siihen, että saat aina korkealaatuisia käännöksiä. Kattavan kääntäjäverkostomme avulla voimme nopeasti löytää juuri sinun teksteillesi sopivan kääntäjän. Suurin osa romanian kielen kääntäjistämme työskentelee tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin ja siksi kiireisetkään käännökset eivät ole meille ongelma. 

Tarvitsetko laadukkaan käännöksen lyhyellä toimitusajalla? Senkään ei tarvitse olla kallista. 

Tavaramerkkimme ovat korkealaatuiset käännökset ja nopeat toimitusajat. Siitä huolimatta emme kuitenkaan ole muita verrattavia käännöstoimistoja kalliimpi. Sen lisäksi tarjoamme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua. Ota yhteyttä projektipäällikköihimme ja vakuutu itse palvelujemme tasosta. Tavoitat meidät joko sähköpostitse tai puhelimitse.