Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat ruotsin käännökset lukuisille kielipareille. Kääntäjämme ovat erikoistuneet eri erikoisaloille. Oikeustieteellisesti koulutettu kääntäjä kääntää lakitekstejä, kuten sopimuksia ja kauppasopimusten ehtoja. Kääntäjät, joilla on lääketieteellinen tausta, kääntävät esimerkiksi potilastietoja ja teknisellä osaamisella varustetut kääntäjät kääntävät käyttöohjeita, suoritustaulukoita jne.

Niinpä voimme täyttää käännöstarpeenne ongelmitta, olipa kyse sitten kirjojen, sopimusten, lehtiartikkeleiden, rahoitusselostusten tai käyttöohjeiden kääntämisestä, tai päivittäisen kirjeenvaihdon kääntämisestä ruotsalaiselle liikekumppanillenne.

Voitte tiedustella tarkempia tietoja Project Managereiltamme. Kerromme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse muista kielistä, joista voimme kääntää ruotsiksi tai joille voimme kääntää ruotsista.

Yleistietoa ruotsin kielestä

Ruotsi kuuluu germaaniseen kieliperheeseen, ja sitä kautta samalla indoeurooppalaisten kielten joukkoon.

Ruotsia puhuu äidinkielenään noin 8,5 miljoonaa ihmistä. Tästä joukosta noin kahdeksan miljoonaa ihmistä asuu Ruotsissa. Lopuista ruotsin puhujista noin 290 000 on Suomessa asuvia suomenruotsalaisia.

Ruotsalaiset voivat kommunikoida norjalaisten ja tanskalaisten kanssa melkein ongelmitta. Tämä vaihtelee kuitenkin alueellisesti. etelä-ruotsalaiset, varsinkin skånelaiset, ymmärtävät tanskaa suhteellisen hyvin, sillä heidän murteensa on läheistä sukua tanskalle. Länsi-ruotsalaisilla, kuten Värmlannissa ja Taalainmaalla asuvilla, on sen sijaan ongelmia ymmärtää tanskaa, muttei heillä ei sitä vastoin ole ongelmia norjan ymmärtämisessä.

Ruotsin kääntäjiä ja ruotsin käännöksiä

Käännöstoimisto Pikakääntäjällä on käytössään erittäin laaja valikoima kokeneita kääntäjiä. He työskentelevät freelancereina käännöspalvelullemme. He ovat erikoistuneet tietyille aloille ja kääntävät vuosien kokemuksella omalle äidinkielelleen. Tällöin voimme valita käännöstänne varten juuri siihen sopivan ja erikoistuneen kääntäjän. Käytössämme on niin lääketieteellisiä kuin teknisiäkin kääntäjiä.

Ammattimainen ruotsi-suomi tai suomi-ruotsi-kääntäjä

Pikakääntäjä-käännöstoimistollamme on sopivia kääntäjiä kaikkiin käännöstarpeisiinne ruotsiksi ja ruotsista. Panemme parhaat kääntäjät töihin, jotta tekstinne saisi ammattimaisen käännöksen. Mitä kokeneempi kääntäjä on, sitä tehokkaampi on käännöksen lopputulos. Kääntäjämme pyrkivät kääntämään tekstisisällön sille sopivalla tyylillä ja samalla sisällyttämään kohdetekstiin tärkeät yksityiskohdat, kielelliset erikoisuudet ja erityiset toiveenne. Meidän palveluitamme käyttäessänne käännöksestänne tulee laatutuote.

Ruotsi-suomi-, suomi-ruotsi-käännöstoimisto

Käännökset voivat nopeasti epäonnistua, jos kääntäjä on huonosti koulutettu, tai jos hänellä ei ole tarpeeksi kokemusta. Meille työskentelevät vain kohdekieltä äidinkielenään puhuvat kääntäjät, joilla on erinomaiset taidot myös käännöksen lähtökielessä, suomessa tai ruotsissa. Tällä tavoin pystymme takaamaan käännöksellesi mahdollisimman korkean laadun. Kun annat tekstisi meidän käännöstoimistollemme käännettäväksi, voit odottaa ammattimaista tulosta. 

Hollanti-ruotsi-käännökset

Hollanti ja ruotsi ovat sukulaiskieliä, mutta hyvän käännöksen tekemiseen tarvitaan ammattitaitoista kääntäjää. Olemme käytössänne, kun tarvitsette käännöksen hollannista ruotsiksi.

Pikaiset englanti-ruotsi-käännökset

Ota suoraan yhteyttä käännöstoimisto  Pikakääntäjään, jos tarvitset pikaisesti edullista käännöstä englannista ruotsiksi. Voitte lähettää englanninkielisen tekstinne viereisen tarjouspyyntölomakkeen avulla tai sähköpostitse. 

Ruotsin kielen käännökset ja kääntäjät

Pikakääntäjällä on laaja verkosto kokeneita ja erittäin osaavia kääntäjiä. Kääntäjämme työskentelevät freelance-pohjalta ja kääntävät yksinomaan omaan äidinkieleensä. Kääntäjämme ovat erikoistuneita eri aloille. Esimerkiksi lainopillisen koulutuksen saanut kääntäjä kääntää lakitekstejä kuten esimerkiksi sopimuksia ja yleisiä sopimusehtoja. Lääketieteen koulutustaustan omaava kääntäjä taas kääntää esimerkiksi potilastietoja ja tekniikkaan erikoistunut kääntäjä käyttöohjeita, määrälaskelmia jne. Siten voimme ongelmitta vastata käännöstoiveisiisi, olipa kyse sitten kirjallisuuden, sopimusten, lehtiartikkeleiden, vuosi- tai tilikertomusten, käyttöohjeiden tai päivittäisen liikekirjeenvaihdon kääntämisestä. Kysy tarkempia toimitusehtoja projektipäälliköiltämme. Lisätietoja ruotsin kielen kielipareista saat tietysti myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Saksa-ruotsi-käännökset natiivikääntäjiltä

Liikesuhteet Ruotsin ja Saksan välillä lisääntyvät koko ajan. Me autamme sinua ylittämään vallitsevan kielimuurin. ssa sijaitsevasta toimistostamme käsin johdamme kattavaa kääntäjien verkostoa. He puhuvat ruotsia äidinkielenään ja heidän kotipaikkansa on Ruotsi. Siksi he ovat hyvin perillä maan historiasta ja kehityksestä ja käännösten kieli vastaa Ruotsissa nykyään puhuttua ja kirjoitettua kieltä.  Jos oletat, että käännöspalvelumme on kallis, voimme yllättää sinut positiivisesti: Täytä sivun oikeassa laidassa oleva tarjouspyyntölomake tai lähetä saksankielinen tekstisi sähköpostitse meille ja tulet huomaamaan, ettei laadukkaan ruotsin kielen käännöksen tarvitse maksaa paljon. 

Tanska-ruotsi-käännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimittaa nopeasti laadukkaan käännöksen tanskasta ruotsiksi. Yhtenä harvoista käännöstoimistoista toimimme useassa Euroopan maassa. Ruotsin toimistomme sijaitsevat Tukholmassa ja Göteborgissa. Käytössämme on laaja ammattimaisten kääntäjien verkosto. Kääntäjämme puhuvat äidinkielenään ruotsia ja pystyvät toimittamaan korkealaatuisia käännöksiä sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Autamme sinua kaikissa ruotsin kielen käännösasioissa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai täyttämällä oheisen tarjouspyyntölomakkeen. Projektipäällikkömme ovat perillä ruotsin käännöksiin liittyvistä yksityiskohdista ja avustavat sinua mielellään.