Suomi

Tiukimmat laatustandardit. Pätevät kääntäjät. Hyväksi todetut prosessit.

ISO 9001 -standardien mukaan sertifioidussa ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevässä käännöstoimistossamme tärkeät käännöstehtävänne ovat luotettavissa käsissä.

Pyydä tarjous

ISO 9001 -standardien mukaisesti sertifioitu ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevä käännöstoimisto

Haluatko varmistaa, että käännöstoimeksiantosi hoidetaan erittäin huolellisesti ja tiukkoja määräyksiä noudattaen? ISO 9001 -standardien mukaisesti sertifioituna ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevänä käännöstoimistona Pikakääntäjä takaa tiukimpien laatustandardien noudattamisen.

Kaksinkertainen ISO-sertifiointimme takaa asiakkaillemme…

 • käännösprosessin kitkattoman kulun
 • pätevät kääntäjät
 • kahden silmäparin laatuperiaatteen
 • arkaluontoisten tietojen turvallisen käsittelyn
 • selkeän viestinnän.

Kiinnostuitko? Ota siinä tapauksessa yhteyttä jo tänään. Suomenkielinen projektitiimimme auttaa mielellään.

Pyydä tarjous

Jätä byrokratia meidän huoleksemme

Yhteistyö Pikakääntäjän kanssa kevensi työtaakkaamme valtavasti”, totesi erään lääkealan yrityksen projektipäällikkö, joka toimitti meille käännettäväksi kliinisen tutkimuksen ja oli iloinen siitä, että pystyimme ongelmitta toimittamaan hänelle kaikki vaadittavat asiakirjat ISO-sertifioinnistamme.

Monet lääketieteellisen tekniikan alalla, autoalalla  ja koneenrakennuksen parissa työskentelevät asiakkaamme ovat sitoutuneet tiukkojen määräysten noudattamiseen. Lisäksi heidän on taattava, että myös heidän alihankkijansa noudattavat voimassa olevia määräyksiä, kuten minimipalkkalainsäädäntöä ja laatustandardeja.

Pikakääntäjä vapauttaa sinut kaikesta tästä rasittavasta byrokratiasta:

 • suorittamalla kerran vuodessa valvontatarkastuksen
 • suorittamalla kahdesti vuodessa sisäisiä tarkastuksia

ISO 9001-sertifiointimme ovat siten aina ajan tasalla – ja tarvittaessa voimme lähettää teille sertifikaattimme nopeasti ja epäbyrokraattisesti sähköpostitse. Lähetä pyyntösi osoitteeseen quality-management@fasttranslator.com.

ISO 17100: Käännöspalveluja koskevat vaatimukset

ISO 17100 -standardi määrittää maailmanlaajuiset vaatimukset korkealaatuisille käännöspalveluille ja koskee muun muassa käännösprosessia, kääntäjien pätevyyttä ja käsitteiden yhtenäisyyttä.

Asiakkaillemme se merkitsee:

 • parempaa kommunikaatiota tarkasti määritettyjen käsitteiden ansiosta
 • moitteettomia ja kahden silmäparin periaatteen mukaisesti moneen kertaan tarkistettuja käännöksiä
 • arkaluontoisten tietojen turvallista käsittelyä

ISO 17100 -standardin mukaisesti työskentelevässä käännöstoimistossamme tärkeät käännösprojektisi ovat luotettavissa käsissä.

ISO 9001: Laadunhallinta

Kansainvälisesti hyväksytty ISO 9001 -standardi määrittää laadunhallintajärjestelmiä koskevat vähimmäisvaatimukset, ja se näkyy yritysten taloudellisissa,markkinalähtöisissä ja kestävissä prosesseissa.

Optimoitujen prosessien ansiosta säästämme siis aikaa ja rahaa, mikä taas koituu käännösasiakkaidemme eduksi.

Tämä takaa asiakkaillemme seuraavat edut:

 • hyväksi todetut ja optimoidut prosessinkulut
 • käännösprosessien oikeusvarmuuden
 • projektien kitkattoman sujumisen ja sovitussa aikataulussa tapahtuvan toimituksen

ISO 9001 -standardin mukaisen sertifiointimme ansiosta pystymme tarjoamaan ensiluokkaista käännöspalvelua, joka tuottaa erittäin hyvät tulokset ja jossa keskeistä ovat asiakkaiden vaatimukset ja tyytyväisyys.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Saammeko tehdä tarkastuksia Pikakääntäjän tiloihin?

Ilman muuta. Meidät on sertifioitu ISO 9001 -standardin mukaan ja työskentelemme ISO17100 -standardin mukaisesti, olemme ILO-normien mukaisia ja noudatamme minimipalkkalainsäädäntöä. TÜV- ja Dekra-tarkastajanne voivat ennakkoilmoituksen annettuaan mielellään tehdä tarkastuksia paikan päällä tiloissamme.

Tarvitsemme kopiot ISO-sertifikaatistanne. Onko se mahdollista?

Totta kai. Lähetämme mielellämme sähköpostitse ajan tasalla olevan kopion ISO 9001-sertifikaatistamme. Ota vain yhteyttä tiimiimme osoitteeseen quality-management@fasttranslator.com.

Tarvitsetko ISO 9001-standardien mukaisesti sertifioidun ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevän käännöstoimiston tukea? Pikakääntäjä on toimittanut laadukkaita käännöksiä suuryrityksille jo yli 20 vuoden ajan.

Pyydä tarjous