Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat slovenian käännökset lukuisille kielipareille. Työskentelemme vain kohdekieltä äidinkielenään puhuvien kääntäjien kanssa. Heiltä löytyy usean vuoden kokemus muun muassa lakitekstien, käyttömanuaalien, tiedotteiden tai esimerkiksi taidetta, kulttuuria, urheilua ja tiedettä käsittelevien tekstien kääntämisestä sloveniaksi. Valitsemme kääntäjämme tarkasti ja kääntäjillämme on soveltuva yliopistokoulutus ja jatkokoulutus. Lisäksi monilta esimerkiksi teknisiin käännöksiin keskittyneistä kääntäjiltä löytyy työkokemusta teollisuuden alalta. Tästä syystä he kykenevät monimutkaistenkin laitteiden ja koneiden kohdalla ymmärtämään, mistä esimerkiksi käyttöohjeissa on kysymys.   

Slovenian kielen kääntäjien laaja verkosto

Koska kaikilla kääntäjillämme on soveltuva korkeakoulututkinto, voit luottaa siihen, että saat aina korkealaatuisen käännöksen. Laajan kääntäjäverkostomme avulla voimme nopeasti löytää juuri sinun teksteillesi sopivan kääntäjän. Suurin osa slovenian kielen kääntäjistämme työskentelee tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin ja siksi kiireisetkään käännökset eivät ole meille ongelma. Valitsemme kääntäjän aina projektin aihepiirin mukaan.  

Tarvitsetko laadukkaan käännöksen lyhyellä toimitusajalla? 

Tavaramerkkimme ovat korkealaatuiset käännökset ja nopeat toimitusajat. Siitä huolimatta emme kuitenkaan ole muita verrattavia käännöstoimistoja kalliimpi. Sen lisäksi tarjoamme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua. Ota yhteyttä projektipäällikköihimme ja vakuutu itse palvelujemme tasosta. Tavoitat meidät joko sähköpostitse tai puhelimitse.