Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tarvitsetko talousalan käännöstä? Oikea yhteistyökumppanisi on Pikakääntäjä

Me huolehdimme talousalan tekstiesi kääntämisestä!

Käännöstoimistollamme on pitkä kokemus talousalan käännöksistä. Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin saat meiltä tarjouksen sitoumuksetta!

Kuten jokaisella alalla, myös talouden alalla on oma erityinen kielensä. Tästä syystä talousalan tekstien kääntäminen vaatii erittäin hyvää talousmarkkinoiden tuntemusta ja aktiivista markkinoiden seurantaa. Varmistamme, että kommunikaatio asiakkaidesi ja työntekijöidesi välillä sujuu kitkattomasti.

Teemme yhteistyötä vain kohdekieltä äidinkielenään puhuvien ja kohdekielen maassa asuvien kääntäjien kanssa. Kääntäjillämme on kääntäjäkoulutus ja monivuotinen kokemus käännösalalta, minkä lisäksi monilla heistä on vahva talousalan tietotaito. Jos siis tarvitset laadukkaita talousalan käännöksiä, olemme oiva ja luotettava yhteistyökumppani. Palvelumme kulmakiviä ovat nopeus, tehokkuus, laatu ja asiakasystävällisyys. Vakuutu itse!

Käsittelemme asiakirjasi tietenkin luottamuksella. Tarvittaessa voimme lähettää myös salassapitosopimuksen ennen yhteistyön aloittamista. Kysy meiltä lisätietoja.

Alta löydät esimerkkejä kääntämistämme talouden alan asiakirjoista:

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja,. Projektipäällikkömme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Anna toivomasi toimitusaika ja kielet, joihin käännetään. Lähetämme sinulle eritellyn tarjouksen sitoumuksetta.

2017-01-13T10:10:47.5307876Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.