Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat tanskan käännökset lukuisille kielipareille. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin.

Olemme rakentaneet Tanskan toimintamme perustalta tietokannan, jossa ovat parhaat yleiset, tekniset ja juridiset kääntäjät. Tekstinne kääntää vaativien laatustandardien mukaisesti äidinkielenään tanskaa puhuva kääntäjä.

Voitte pyytää maksutonta tarjousta lähettämällä tekstinne sähköpostitse projektipäälliköiden ja kääntäjien tiimillemme.

Saksa-tanska-käännökset

Saksassa sijaitsevasta toimistostamme käsin johdamme kattavaa kääntäjien verkostoa, jotka puhuvat tanskaa äidinkielenään ja joiden kotipaikka on Tanska. Siten he ovat hyvin perillä maan historiasta ja kehityksestä ja käännösten kieli vastaa Tanskassa nykyään puhuttua ja kirjoitettua kieltä.  Jos kuvittelet, että käännöspalvelumme on kallis, voimme yllättää sinut positiivisesti: täytä sivun oikeassa laidassa oleva tarjouspyyntölomake tai lähetä saksankielinen tekstisi sähköpostitse meille ja tulet huomaamaan, ettei laadukkaan tanskankielen käännöksen tarvitse maksaa paljon. 

Lukuisia erikoisaloja

Kääntäjämme eivät ole poikkeuksetta vain tanskaa äidinkielenään puhuvia käännösalan ammattilasia vaan heiltä löytyy lisäksi tietty erikoistumisala. Tietokannassamme on paitsi lainopilliseen ja kirjalliseen alaan, myös esimerkiksi urheiluun, matkailuun, kulttuuriin, historiaan, politiikkaan, kuningashuoneeseen, EU:hun, tiedotusvälineisiin tai journalismiin  erikoistuneita kääntäjiä. Mikään erikoisala ei ole niin eksoottinen, etteikö kääntäjillämme olisi siitä kokemusta. Kaipaatko lisätietoja? Tavoitat meidät n toimistossa numerosta. Voit keskustella toimeksiantoosi liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin projektipäällikkömme kanssa. Voit tietysti soittaa myös sinua lähinnä olevaan toimipisteeseemme.

Tanskankielisen käännöksen hinta

Käännöstoimistomme soveltaa tarkkaan laskettuja hintoja. Vuosien kokemuksella voimme todeta, että kaikki käännökset ovat erilaisia. Siksi teemme mielellämme sinulle ei-sitovan ja ilmaisen tarjouksen jokaisesta käännöksestä erikseen.

Toimitusaika ja laatu

Kun annatte meille toimeksiannon tanskaksi käännettävästä tekstistä, saatte valmiin käännöksen käsiinne nopeasti. Kääntäjämme työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi tekstit kääntää kieltä äidinkielinään puhuva kääntäjä, jolla on vuosien kokemus ammattimaisesta kääntämisestä. Testaamme kääntäjiemme erikoisalojen tuntemusta. Näin opimme tuntemaan yksittäisten kääntäjien vahvuudet. Käännöstoimistomme kääntää esim. tekniset tekstit käyttämällä vain kokeneita teknisen alan kääntäjiä, kun taas oikeustieteelliset tekstit kääntävät kokeneet oikeustieteelliset kääntäjät. 

Miten saan tarjouksen käännöksestä tanskan kielelle?

Alla olevalla lomakkeella voit helposti ja yksinkertaisesti pyytää tarjousta tanskan kielen käännöksestä. Täytä lomake seuraavasti:

Vaihe 1. Mainitse lähdekieli ja valitse kohdekieleksi tanska.

Vaihe 2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muut tietosi.

Vaihe 3. Paina Selaa ja etsi kovalevyltäsi tiedosto, jonka haluat käännättää tanskan kielelle. 

Lähetä tiedosto sitten käännöstoimistomme projektipäällikölle napsauttamalla “Lähetä”.

Saat sitomattoman, alustavan tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Jos käännettäviä tiedostoja on useampia, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse.

Pyydä ilmaista tarjousta käännöksellenne

Lisätietoja käännöspalvelustamme, erikoisaloistamme ja työtavastamme löydätte nettisivuiltamme. Saatte meihin yhteyden nopeimmin sähköpostitse.