Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat tšekin kielen käännökset lukuisille kielipareille. Meidän kautta saat käännettyä kaiken matkakertomuksista ja koulutodistuksista, sopimuspapereihin ja ansioluetteloista monisatasivuisiin käyttöohjekirjoihin. Lomakkeella voit helposti ja yksinkertaisesti pyytää tarjousta tšekin kielen käännöksestä sitoumuksetta. Tietojasi käytetään yksinomaan tarjouksen laatimiseen.

Lähetä tiedosto sitten käännöstoimistomme tšekin kielen projektipäällikölle napsauttamalla “Lähetä”.

Saat sitomattoman tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Jos käännettäviä tiedostoja on useampi, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse

Englanti-tšekki-käännökset, edullisesti ja nopeasti 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat englanti-tšekki-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat siitä turhia. Halutessasi hintatarjouksen, tai jos tarvitset virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Meillä on vahva ja pitkä kokemus sekä yritysasiakkaiden ja yksityisasiakkaiden käännöksistä. 

Laadukkaat suomi-tšekki-käännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat laadukkaat suomi-tšekki-käännökset. Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään ja asuvat kohdemaassa, joten kielen lisäksi myös paikallinen kulttuuri on heille tuttu. Tämä mahdollistaa sen, että käännökset ovat parasta laatua. Halutessasi  hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Tarvitsetko suomi-tšekki-käännöksen? 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen sopimustekstiin, jossa pieninkään virhe ei tule kysymykseen. 

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät 

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen, joten heillä on kyseinen tarvittava sanasto ja hallussaan ja he osaavat käyttää oikeaa tyyliä.

Halutessasi lisätietoa, otathan yhteyttä Project Manageriimme. Se onnistuu helposti joko puhelimitse, sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.