Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat unkarin kielen käännökset lukuisille kielipareille. Tarvitsetko nopeasti laadukkaan unkarinkielisen käännöksen? Silloin Pikakääntäjä on juuri oikea ratkaisu. Kattavan freelance-kääntäjien verkostomme avulla voimme tarjota unkarin kielen käännöksiä nopeasti ja edullisesti.

Kääntäjämme kääntävät aina vain omaan äidinkieleensä ja ovat useimmiten erikoistuneita yhteen tai kahteen erikoisalaan. Siksi voit olla varma, että käännämme niin erikoisalatekstisi kuin muutkin asiakirjasi ammattitaitoisesti. Tietokannassamme on paitsi teknisen alan kääntäjiä, myös esimerkiksi kulttuuriin, politiikkaan, kirjallisuuteen, urheiluun, journalismiin, lääketieteeseen ja kuljetusalaan erikoistuneita kääntäjiä. 

Korkealaatuiset suomi-unkari-käännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat laadukkaat suomi-unkari-käännökset. Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään. Halutessasi hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Tarvitsetko suomi-unkari-käännöksen?

Elämässä voi tulla monenlaisia tilanteita vastaan jolloin tulee tarvetta unkarinkieliselle käännökselle. Olet sitten tekemässä yhteistyötä unkarilaisen yrityksen kanssa tai hakemassa Unkariin töihin tulet varmasti tarvitsemaan unkarinkielisiä käännöksiä. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen lakitekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin.

Englanti-unkari-käännökset 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat englanti-unkari käännöksesi sukkelasti ja vaivattomasti, ilman että maksat siitä turhia. Halutessasi  hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät 

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen.

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä Suomen Project Manageriimme. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Miten saan tarjouksen unkarin kielen käännöksestä?

Alla olevalla lomakkeella voit helposti pyytää tarjousta unkarin kielen käännöksestä. Täytä lomake seuraavasti: 

Vaihe 1. Ilmoita lähdetekstin kieli ja valitse unkari kohdekieleksi. 

Vaihe 2. Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä muut tiedot.

Vaihe 3. Paina selaa ja etsi kovalevyltäsi tiedosto, jonka haluat käännättää unkariksi. 

Lähetä tiedosto sitten käännöstoimistomme unkarin kielen projektipäällikölle napsauttamalla “Lähetä”. Tietojasi käytetään yksinomaan tarjouksen laatimiseen.

Saat sitomattoman tarjouksen mahdollisimman nopeasti. Jos käännettäviä tiedostoja on useampi, voit lähettää tekstit meille myös sähköpostitse.

Voit tietenkin ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse tai käväistä toimistollamme! Autamme sinua mielellämme!