Suomi

Tervetuloa venäjän käännöspalveluistamme kertovalle esittelysivustollemme. Suomen toimistostamme käsin johdamme projektipäälliköiden tiimiämme, joka huolehtii mielellään käännöksistäsi venäjäksi tai ukrainaksi. Käytössämme on maailmanlaajuinen verkosto huolella valikoituja kääntäjiä. Valitsemme joka toimeksiannolle siihen parhaiten soveltuvan kääntäjän, tulkin tai oikolukijan. 

Sekä venäjä että venäjä – kääntäjämme ovat erikoistuneet mm. seuraaviin aihepiireihin: 

  • lakitieteelliset tekstit
  • taloustekstit
  • lääketieteelliset tekstit
  • tekniset tekstit
  • markkinointitekstit
  • kasvatustieteelliset tekstit

Kauttamme saat paitsi sisällöllisesti tasokkaan tekstin, myös nopeaa ja ammattitaitoista palvelua. Ota yhteyttä projektipäälliköihin lisätietoa kaivatessasi. 

Halutessasi tarjouksen venäjänkieliselle käännökselle, täytä sivustoltamme löytyvä tarjouslomake. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse. Tulemme palaamaan asiaan niin pian kuin mahdollista. 

Englanti-portugali-käännökset 

Käännöstoimisto  Pikakääntäjä huolehtii englanninkielisen tekstisi käännöksen portugaliksi. Manuaalista lehtileikkeeseen, lakitekstistä urheiluselostukseen; ei tekstityyppiä, jonka kanssa kääntäjämme eivät olisi aiemmin tehneet tuttavuutta. Työskentelemme niin laki- kuin lääketieteelliseen, kirjallisuuteen kuin tekniseenkin tekstiin perehtyneiden kääntäjien kanssa. Tämän lisäksi käytössämme on mitä erilaisimpiin aihepiireihin erikoistuneita kääntäjiä. Käännämme niin kulttuuriin, luontoon ja ympäristöön, liikenteeseen ja kuljetukseen kuin asumiseenkin liittyviä tekstejä, vain muutamia mainitaksemme. 

Luotettavat käännökset englannista venäjäksi nopeasti ja edullisesti

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat käännöksesi englannista venäjäksi nopeasti ja helposti. Jos tarvitset hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse. 

Lukuisille eri aloille erikoistuneet kääntäjämme 

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kääntäjiltämme hoituvat myös haasteelliset tekniset manuaalit käden käänteessä. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen. Valitsemme kääntäjät projekteja varten erityisellä tarkkuudella.

Halutessasi lisätietoa otathan sähköpostitse yhteyttä projektipäällikköömme. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Pikakääntäjä on korkealaatuinen ja nopea, muttei kallis 

Pikakääntäjä on tunnettu paitsi nopeudestaan, myös käännösten laadukkuudesta. Tästä huolimatta emme ole kalliimpi kuin muut vastaavat käännöstoimistot. Esimerkiksi englanti-portugali-käännöksen saat jo sanahinnalla. Sivustomme kautta voit itsekin kätevästi laskea alustavan  hinnan englanti-portugali-käännöksellesi. Tarvitessasi kattavamman tarjouksen, voit myös täyttää tältä sivulta löytyvän tarjouslomakkeen, tai lähettää tekstisi sähköpostitse. Tulemme ottamaan sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.