Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat englannin käännökset lukuisille kielipareille. Hoidamme nopeasti käännöksenne englanniksi. Voitte pyytää ei-sitovan tarjouksen lähettämällä tekstinne meille sähköpostitse. Saatte tarjouksen mahdollisimman nopeasti projektipäällikkömme analysoitua tekstin.

Voitte mainita tarjouspyynnössänne, milloin tarvitsette valmiin käännöksen. Tarvittaessa projektipäällikkömme antavat neuvoja ja lisätietoja.

Käännökset englanniksi tekee kääntäjä, joka puhuu äidinkielenään englantia. Hän lisäksi oikolukee tekstinsä ennen käännöksen palauttamista.

Voitte ottaa meihin yhteyttä englanninkielisten käännösten osalta kaikilla ammattialoilla. 

Pikakääntäjän englannin kielen käännöspalvelut

Englanninkielisten käännöstöiden osalta voitte huoletta luottaa kääntäjiemme ja Project Manageriemme ammattitaitoon.  Meiltä löytyy osaavat kääntäjät kaikille kieliyhdistelmille.

Pyydä tarjousta käännöstyöstä. Tarjouspyyntö ei maksa mitään. Tarjouspyynnön voi lähettää sähköpostitse tai tarjouspyyntölomakkeen avulla. 

Käännöstoimisto Pikakääntäjä käyttää kokeneita kääntäjiä englanninkielisiin käännöksiin. Englanti on  ollut alusta asti kysytyin kielemme. Kieliyhdistelmän suomi-englanti lisäksi teemme usein käännöksiä ruotsista englanniksi. Myös muille kieliyhdistelmille käytämme kymmeniä erikoisosaamista omaavia kääntäjiä.

Laaja kokemuksemme takaa korkealaatuiset käännökset ja tehokkaan palvelun. Tekniset, lääketieteelliset ja oikeustieteelliset käännöstyöt sujuvat meiltä ongelmitta. Olemme avoinna arkisin klo 8.30-17.30.  Tarjouspyynnön voitte lähettää sivuillamme olevan lomakkeen avulla tai suoraan sähköpostitse. 

Tanska-englanti-käännökset nopeasti ja edullisesti

Pikakääntäjä tarjoaa käännöspalveluja kaikissa kielipareissa. Tanska-englanti-käännösten sanahintamme löydät verkkosivuiltamme. Voit itse laskea tanskankielisen tekstisi sanamäärän ja määrittää, mitä tekstin kääntäminen englanniksi maksaa. Voit myös lähettää lähtötekstin meille sähköpostitse, jolloin saat meiltä nopeasti eritellyn tarjouksen. Tai soittaa meille numeroon. Tanska-englanti-käännöksiin erikoistuneet projektipäälliköt neuvovat sinua mielellään. Ja palvelevat sinua tietysti myös n kielellä.

Saksa-englanti-käännökset

Meiltä saat saksankielisen tekstisi käännettynä englanniksi nopeasti. Pyydä sitomatonta tarjousta lähettämällä käännettävä teksti meille sähköpostitse.

Ilmoita tarjouspyynnössäsi, milloin tarvitset tekstin käännettynä. Muista myös kertoa, onko teksti käännettävä amerikan- vai brittienglanniksi, sillä kielivarianttien välillä on eroja. Jos et ole varma, projektipäällikkömme neuvovat sinua mielellään.

Englannin kielen kääntäjämme ovat yksinomaan englanninkielen äidinkielen puhujia. Kun teksti on käännetty, se oikoluetaan ennen sen lähettämistä asiakkaalle. Näin se on heti valmis käytettäväksi!

Kuinka takaamme parhaan käännöksen englanniksi? 

Valitessasi korkealaatuisen käännöstoimistomme, saat myös korkealaatuisen ja oikeakielisen käännöksen. Tiesitkö, että yleismaailmallisena kielenä englanti pitää sisällään suuria eroja alueiden välillä, joissa sitä puhutaan. 

Pikakääntäjällä  voimme kohdistaa käännettävän tekstin jollekin tietylle haluamallenne kohderyhmälle. 

Onko vastaanottaja englantilainen? Tällöin voimme valita kääntäjän, joka on kotoisin Englannista. Jos taas vastaanottaja on amerikkalainen, voimme valita kääntäjän, joka on tältä alueelta kotoisin. Käännösten lisäksi teemme myös oikolukuja. Myös silloin varmistamme asiakkaalta, onko kielen tarkoitus olla amerikanenglantia vai brittienglantia. 

Keskitymme täysillä kääntämiseen 

Pikakääntäjä on nopein – ja laajentaa myös toimintaansa Euroopassa nopeasti. Yhä useammat yritykset, yksityishenkilöt ja viranomaiset ottavat meihin yhteyttä tarvitessaan laadukkaan käännöksen nopeasti, esimerkiksi kieliparissa tanska-englanti. Käännöstoimistomme oman projektinhallinta-, taloushallinto- ja laskutustyökalun avulla olemme onnistuneet automatisoimaan hallintoa ja laskutusta ja siten laskemaan kiinteitä kustannuksia. Tämä merkitsee kustannusetuja myös asiakkaillemme, minkä ansiosta voimme tarjota myös tanska-englanti-käännöksiä edulliseen sanahintaan. Ja mikä tärkeämpää voimme keskittyä pääasiaan, kääntämiseen.

Kääntäjämme ovat englanninkielen äidinkielen puhujia ja tiettyyn erikoisalaan erikoistuneita. Me pystymme toimittamaan lähes minkä tahansa erikoisalan tanska-englanti -käännökset. Yleisimpiä erikoisaloja ovat muun muassa laki, tekniikka (käyttöohjeet), lääketiede, politiikka, journalismi, kirjallisuus, kulttuuri ja urheilu. Voit aina myös soittaa joko Tampereen tai Helsingin toimipisteeseemme. 

Tekstinne ovat hyvissä käsissä

Koska käyttämämme freelance-kääntäjiä, työskentelevät he usein myös iltaisin ja viikonloppuisin. Näin voimme toimittaa käännöksiä nopeasti. Tarjouspyyntöä varten voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai tarjouspyyntölomakkeen kautta.