Suomi

Kiinteistöalan käännökset

Omistukset ulkomailla, asiakkaat ympäri maailmaa: Kiinteistökauppa kehittyy yhä kansainvälisemmäksi. Siksi meklarit ja kiinteistöalan yritykset tarvitsevat laadukkaita käännöksiä kiinteistöjensä kuvauksille, esitteilleen ja kauppakirjoilleen – ja vieläpä nopeasti. Ymmärrämme sen hyvin. Meihin luottaa jo yli 30 kiinteistöalalla toimivaa asiakasta. Autamme mielellämme myös sinua.

Lue lisää

Kosmetiikka-ala

Valitse kääntäjiemme joukosta vakiokääntäjät, jotka tavoittavat parhaiten tuotemerkkinne sävyn ja tyylin. Kun vielä toimituksemme ovat täsmällisiä ja projektin kulku kitkatonta, mikään ei enää estä kosmetiikka- ja hygieniatuotteidenne onnistunutta markkinointia ulkomailla.

Lue lisää

Verkkosivujen lokalisointi

Verkkosivusto on yrityksesi mainoskyltti ulkomaanmarkkinoilla. Luota kumppaniin, joka tukee sinua ammattimaisesti sivustosi lokalisoinnissa, avaa uusia markkinoita ja kasvata liikevaihtoasi.

Lue lisää

Lääketieteelliset käännökset

Lääketieteellisissä käännöksissä ei ole varaa virheisiin. Lääketieteellis-teknisten tuotteiden valmistajien sekä farmasian ja biotieteiden alla toimivien yritysten on voitava luottaa kielipalveluntarjoajaansa sataprosenttisesti. Yli 10 000 onnistuneen lääketieteellisen käännösprojektin kokemuksella voimme sanoa, että meihin voit luottaa.

Lue lisää

Talousalan käännökset

Talousalalla ovat tärkeitä ennen kaikkea luottamus ja hienovaraisuus. Hanki kansainvälisille osakkaillesi, asiakkaillesi ja toimeksiantajillesi laadukkaat käännökset tärkeistä taloustiedoista. Näin vahvistat asiakassuhteitasi ja hyvää mainettasi. Autamme mielellämme. Olemme toteuttaneet yli 10 000 onnistunutta projektia talousalalla, joten meihin voit luottaa.Asiakaskuntaamme kuuluu useita pankkeja, sijoitusyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä.

Lue lisää

Tekniset käännökset

Tekniikan alan käännöksiin keskittyvä osastomme koostuu kokeneista projektipäälliköistä ja talon sisäisistä kieliteknologeista. Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään, ja heillä on vuosien kokemus teknisten asiakirjojen kääntämisestä.

Lue lisää

Juridiset käännökset

Asiantuntemus, hienovaraisuus ja nopeus – nämä ovat asioita, joita juridisilta käännöksiltä perustellusti odotetaan. Miten olemme onnistuneet? Satoja patentteja ja kymmeniä tuhansia todistuksia. Siksi johtavat yritysneuvojat, tilintarkastajat, notaarit, virastot ja muuttopalvelujen järjestäjät luottavat meihin. Milloin saamme vakuuttaa sinut?

Lue lisää

Autoalan käännökset

Jokaisella alalla käytetään sille ominaista terminologiaa, eikä autoala ole poikkeus. Kääntäjämme ovat perehtyneet kaikkiin ajoneuvoteollisuuden eri osa-alueisiin.

Lue lisää

Pakkausteollisuus

Tarvitsetko käännöstä tuotepakkaukselle? Pikakääntäjällä on vuosikymmenten kokemus tuotepakkaustekstien kääntämisestä.

Yritysviestintä

Hyvä käännös välittää viestin yhtä tehokkaasti kuin alkuperäinen teksti. Käännöstoimistollamme on vankka kokemus kaikentyyppisistä kaupallisista käännöksistä.

Kaupalliset käännökset

Haluatko saada viestisi perille myös ulkomailla? Oikea osoite on: Pikakääntäjä!

Henkilöstöhallinto

Myös henkilöstöhallinnossa tarvitaan käännöksiä. Kyseessä voi olla diplomi tai ansioluettelo, henkilöstöopas tai irtisanomisilmoitus. Toimitamme korkealaatuisia käännöksiä henkilöstöhallinnon alalla.

Tieteelliset käännökset

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erittäin pitkälle erikoistuneista käännöksistä. Teemme käännösprosessin aikana läheistä yhteistyötä lähdetekstin kirjoittajan kanssa, minkä ansiosta voimme toimittaa niin korkealaatuisen käännöksen kuin ISO -sertifioidulta käännöstoimistolta voi odottaakin.

Käännöspalvelut

Oikea valinta käännökselle kuin käännökselle: Pikakääntäjä. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi, oli kyseessä sitten suuri kaupallinen projekti tai pieni käännös yksityishenkilölle. Kääntäminen on taitolaji.

Ammattilaisten kääntämät tekstit

Ammattikääntäjien kääntämät tekstit ovat leipälajimme. ISO-sertifiointi takaa käännösten korkean laadun, ja samalla pyrimme aina pitämään hankkeesi kustannukset mahdollisimman alhaisina. Tuhannet kääntäjämme ympäri maailman ovat valmiina toimittamaan käännöksesi nopeasti, laadusta tinkimättä.

Lue lisää

Konekäännös ja jälkieditointi

Kääntäjän viimeistelemät konekäännökset. Konekäännöksillä on huono maine, mutta silloin puhutaan yleensä Google Translatella tehdyistä käännöksistä, joita ei ole tarkastettu tai oikoluettu. Konekäännös yhdistettynä ammattilaisen tekemään jälkieditointiin voi tuottaa hyvän käännöksen ja tarjota hyvän tasapainon nopeuden, hinnan ja laadun välillä.

Lue lisää

DTP

Monikielisten painotuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti globalisaation seurauksena. Pikakääntäjä voi auttaa sinua julkaisemaan viestisi muilla kielillä. Meillä on pitkä kokemus monikielisiin painotuotteisiin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta.

Muut palvelut

Käännösalan asiantuntijana olemme kartuttaneet paljon kokemusta monilta eri aloilta ja sektoreilta.

Tekstitys

Teemme tiivistä yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa, ja täyden palvelun tarjoajana takaamme myös tekstitysten korkean laadun.

Kielentunnistus

Kun haluat tietää, millä kielellä asiakirja on kirjoitettu, voit antaa tehtävän kielitunnistuspalvelumme huoleksi. Yli 4 200 kääntäjästä ja tulkista koostuva tiimimme selvittää puhutun tai kirjoitetun tekstin kielen nopeasti.

Kielentarkistus ja oikoluku

Tarvitseeko tekstisi kielentarkistusta tai oikolukua? Autamme mielellämme. Lähetäthän tekstisi meille nähtäväksi, niin teemme tarjouksen työstä.