Suomi

ISO-sertifioitu espanjan kieleen erikoistunut käännöstoimisto

Espanja on maailmankieli, jota puhuvat miljoonat ihmiset.
Pääkonttorimme on saavuttanut laadunhallintajärjestelmien ISO 9001:2015 -standardin mukaisen sertifioinnin ja työskentelemme käännöspalveluiden kansainvälisen ISO 17100 -standardin mukaisesti. Olemme sitoutuneet toimittamaan erittäin korkealaatuisia käännöksiä edulliseen hintaan.

Espanjan kieli

Espanjan kieltä, toiselta nimeltään kastiliaa, puhuu äidinkielenään yli 400 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Tämä tekee siitä maailman toiseksi puhutuimman kielen heti mandariinikiinan jälkeen – varsinkin kun äidinkielisten lisäksi noin 180 miljoonaa ihmistä puhuu espanjaa toisena kielenään.

Jos liiketoimintasi on kansainvälistä, saatat tarvita espanjan kieltä. Viestisi on välityttävä selkeästi ja oikein, etenkin ottaessasi ensimmäisen kerran yhteyttä kohderyhmääsi. Tämä vaatii kääntäjän, joka hallitsee sekä kyseisen alan että oikean espanjan kielen variantin tai murteen. Takaamme, että viestisi menee perille riippumatta siitä, ovatko asiakkaasi Espanjassa tai muussa espanjankielisessä maassa ja puhuvatko he katalaania vai espanjanespanjaa.

Mitä Pikakääntäjän tekemä käännös maksaa?

Valitettavasti emme voi määrittää käännöksille vakiohintoja, koska käännöksen lopulliseen hintaan vaikuttavat monet eri seikat.

Millaisia asiakirjoja käännämme?

Meillä on pitkä kokemus ja iso kääntäjätiimi, joten voimme kääntää lähes mitä tahansa. Tehokkaiden järjestelmien ja osaavien projektipäälliköiden ansiosta saat laadukkaan käännöksen nopeasti, oli kyseessä sitten Word-asiakirja, käyttöliittymä tai kokonainen verkkosivusto. Monissa tapauksissa käännöksen voi saada jopa samana päivänä, luonnollisesti projektin koosta riippuen.

Miten valitsemme projektillesi parhaiten sopivan kääntäjän?

Meillä on pitkä kokemus ja iso kääntäjätiimi, joten voimme kääntää lähes mitä tahansa. Tehokkaiden järjestelmien ja osaavien projektipäälliköiden ansiosta saat laadukkaan käännöksen nopeasti, oli kyseessä sitten Word-asiakirja, käyttöliittymä tai kokonainen verkkosivusto. Monissa tapauksissa käännöksen voi saada jopa samana päivänä, luonnollisesti projektin koosta riippuen.

Olemme toimineet alalla jo yli 20 vuotta, ja ajan myötä olemme hioneet järjestelmämme huippuunsa. Siksi voimme löytää espanjankieliselle käännösprojektillesi sopivan kääntäjän todella nopeasti. Tämä tekee käännösprosessista erittäin tehokkaan ja samalla sinulle mahdollisimman edullisen. Esimerkki: yrityksesi on merkittävä tekijä tekniikan alalla, ja HR-osastosi perehdyttämisopas on käännettävä espanjasta suomeksi. Projektipäällikkömme etsii järjestelmiemme avulla kääntäjän, jolla on kokemusta sekä tekniikan alalta että henkilöstöalalta. Näin voimme olla varmoja siitä, että valmis käännös välittää oikean viestin oikeassa kontekstissa. Kääntäjätiimiimme kuuluu iso joukko kääntäjiä, joilla on kokemusta ja osaamista lähes kaikilta kuviteltavissa olevilta markkinoilta ja aloilta. Me olemme aina valmiina auttamaan, olit sitten rahoitusalalla, lakipuolella tai vaikka maatalousyrittäjä, joka tarvitsee espanjankielisen käännöksen sopimusehdoistaan. Käytössämme on myös useita kääntäjiä, jotka ovat erikoistuneet mm. lääketieteen eri osa-alueisiin.

Auktorisoidut käännökset?

Meiltä luonnistuvat tietenkin myös auktorisoidut käännökset. Pikakääntäjän asiantuntijat auttavat sinua oikeiden asiakirjojen käännösten hankkimisessa. Yritysasiakkaat ja organisaatiot voivat ottaa yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella. Saat välittömästi tiedon siitä, paljonko käännöksesi tulee maksamaan.

Onko sinulla kysyttävää käännöspalveluistamme? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.

Kiireiset käännökset?

Tarvitsetko käännöksen mahdollisimman nopeasti? Pikakääntäjä voi auttaa. Tässä tapauksessa suosittelemme, että otat meihin yhteyttä puhelimitse soittamalla numeroon +358 9 2514 4305. Projektipäällikkömme ovat aina valmiina auttamaan. Kiireellisten käännösten hinnat ovat yhtä kilpailukykyisiä kuin muidenkin käännösten.

Tarvitsetko lisätietoja?

Onko jokin asia jäänyt askarruttamaan luettuasi tämän sivun? Suosittelemme vilkaisemaan sivustomme UKK-osiota, joka sisältää vastauksia asiakkaittemme useimmiten kysyttyihin kysymyksiin. Oletko kiinnostunut erikoisaloistamme? Lisätietoa löydät sivustomme käännöspalvelut-osiosta.

Kysytyimmät kieliparit

Kääntäjämme tuottavat korkealaatuisia käännöksiä seuraavissa kielipareissa:

  • Suomi-espanja
  • Espanja-suomi
  • Englanti-espanja
  • Espanja-englanti
  • Portugali-espanja
  • Espanja-portugali
  • Espanja-ranska
  • Ranska-espanja
  • Espanja-arabia
  • Arabia-espanja

Luonnollisesti kääntäjämme osaavat kääntää myös espanjan ja harvinaisempien kielten välillä. Pikakääntäjä voi auttaa kaikissa käännöstarpeissa, kielialueen koosta riippumatta.