Suomi

Lääketieteelliset käännökset

Lääketieteellisiin käännöksiin erikoistuneena käännöstoimistona kääntäjätiimiimme kuuluu suuri joukko kääntäjiä, joilla on hyvä asiantuntemus lääketieteen monista ja eri osa-alueista. Tunnemme lääketieteen alan ja alalla vaadittavat käännöstyypit.

Lue lisää

Talousalan käännökset

Asiakaskuntaamme kuuluu useita pankkeja, sijoitusyhtiöitä ja vakuutusyhtiöitä. Talousalan käännökset edellyttävät kääntäjältä hyvää markkinoiden ja ammattikielen tuntemusta. Kääntäjämme ovat erikoistuneet erittäin korkealaatuisiin talousalan käännöksiin.

Lue lisää

Tekniset käännökset

Tekniikan alan käännöksiin keskittyvä osastomme koostuu kokeneista projektipäälliköistä ja talon sisäisistä kieliteknologeista. Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään, ja heillä on vuosien kokemus teknisten asiakirjojen kääntämisestä.

Lue lisää

Juridiset käännökset

Juridiset käännökset, mukaan lukien auktorisoidut käännökset kaupallisille markkinoille, muodostavat suuren osan päivittäisestä työstämme. Juridiikkaan erikoistuneilla kääntäjillämme on laaja asiantuntemus kaikilta oikeusaloilta. Pikakääntäjän juridisten käännösten korkea laatu on taattu.

Lue lisää

Autoalan käännökset

Jokaisella alalla käytetään sille ominaista terminologiaa, eikä autoala ole poikkeus. Kääntäjämme ovat perehtyneet kaikkiin ajoneuvoteollisuuden eri osa-alueisiin.

Pakkausteollisuus

Tarvitsetko käännöstä tuotepakkaukselle? Pikakääntäjällä on vuosikymmenten kokemus tuotepakkaustekstien kääntämisestä.

Yritysviestintä

Hyvä käännös välittää viestin yhtä tehokkaasti kuin alkuperäinen teksti. Käännöstoimistollamme on vankka kokemus kaikentyyppisistä kaupallisista käännöksistä.

Kaupalliset käännökset

Haluatko saada viestisi perille myös ulkomailla? Oikea osoite on: Pikakääntäjä!

Henkilöstöhallinto

Myös henkilöstöhallinnossa tarvitaan käännöksiä. Kyseessä voi olla diplomi tai ansioluettelo, henkilöstöopas tai irtisanomisilmoitus. Toimitamme korkealaatuisia käännöksiä henkilöstöhallinnon alalla.

Tieteelliset käännökset

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erittäin pitkälle erikoistuneista käännöksistä. Teemme käännösprosessin aikana läheistä yhteistyötä lähdetekstin kirjoittajan kanssa, minkä ansiosta voimme toimittaa niin korkealaatuisen käännöksen kuin ISO -sertifioidulta käännöstoimistolta voi odottaakin.