Suomi

Saksalainen käännöstoimisto

Olemme toimineet Saksan markkinoilla jo vuodesta 2001 nimellä Schnellübersetzer. Pikakääntäjän asiakkaana voit käyttää myös saksan kielen asiantuntijoitamme. Käännökset saksaan ja saksasta muille kielille tehdään yhteistyössä Saksassa sijaitsevan toimipisteemme kanssa. Saksalaiset projektipäällikkömme tuntevat Saksan elinkeinoelämän erityistarpeet ja osaavat antaa sinulle henkilökohtaisia neuvoja ennen asiakirjan tai projektin käännöstyön aloittamista. Tekstisi käännetään saksalaisten laatustandardien mukaisesti.

Vahvuutemme

  • ISO 9001 -sertifioitu ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevä käännöstoimisto;
  • Toimipisteet Alankomaissa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä;
  • Tarjoukset tarvittaessa useilla eri kielillä
  • Nopea toimitus.

Saksankielisten käännösten hinnoittelu

Pikakääntäjä käyttää jäsenneltyä hinnoittelujärjestelmää. Hyödynnämme mittakaavaetuja ja panostamme hyvään yhteistyöhön saksan kieltä kääntävien kääntäjien kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota alhaisen sanahinnan pienimmillekin käännöksille!

Tietyt asiakirjat, kuten yleiset ehdot, voidaan kääntää saksaksi nopeasti ja erityisen edullisesti, koska olemme aiemmin kääntäneet kymmeniä vastaavia asiakirjoja ja voimme käyttää samaa tekstiä uudelleen niiltä osin kuin se vastaa sataprosenttisesti oman asiakirjasi tekstiä. Saksan kääntäminen on yksi erikoisaloistamme, ja asiakkaanamme pääset hyötymään osaamisestamme. Haluatko tarjouksen mahdollisimman nopeasti? Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen voit saada välittömästi käsityksen projektin hinnasta.

Nopeus ja asiantuntemus

Käytämme ainoastaan kokeneita ammattikääntäjiä, joiden äidinkieli on saksa. Valitsemme kullekin projektille parhaiten sopivan kääntäjän eli asiantuntijan, joka voi tuottaa tekstistäsi parhaan mahdollisen käännöksen.

Oli kyseessä sitten tekninen, kaupallinen, lääketieteellinen tai juridinen teksti, käännöksesi on meillä hyvissä käsissä. Jos valitset käännöstoimistoksesi Pikakääntäjän, saat valmiin käännöksen mahdollisimman lyhyessä ajassa. Valitsemme parhaan kääntäjän, joka varmistaa, että käännöstä voidaan käyttää välittömästi sellaisenaan saksankielisillä markkinoilla. Voit luottaa saavasi erittäin korkealaatuisen saksankielisen käännöksen, jonka tyyli on asianmukainen ja termit kohdallaan – juuri niin kuin sertifioidulta saksan kieleen erikoistuneelta käännöstoimistolta voi odottaakin.

Miksi kääntää saksan kielelle?

Saksaa puhutaan monissa osissa maailmaa, ja se on myös koko Euroopan unionin yleisimmin puhuttu kieli. Saksa on virallinen kieli Saksan lisäksi Itävallassa, Luxemburgissa, Liechtensteinissa ja Sveitsissä. Mutta tiesitkö, että saksa on virallinen äidinkieli myös osissa Italiaa ja Belgiaa?
Olet ehkä itsekin opiskellut saksaa koulussa ja osaat kieltä jonkin verran. Saksasta on kuitenkin olemassa niin monia eri variantteja ja murteita eri puolilla maailmaa, että on aina järkevää käännättää viralliset ja kaupalliset asiakirjat lähdekielestä (kuten suomesta, englannista, ranskasta tai mistä tahansa kielestä) oikealle murteelle ja kohderyhmälle sopivaan tyyliin.
Vain silloin voit olla varma, että viestisi menee perille juuri niin kuin tarkoititkin. Saksan kääntäjämme ovat erikoistuneet eri aihepiireihin, joten voit olla varma, että he tuntevat oman erikoisalasi ja osaavat mukauttaa käännöstekstin tyylin ja äänensävyn juuri sopivaksi.
Pelkästään käännöstekstin sävyllä ja oikealla sanajärjestyksellä voi olla valtava merkitys. Saksan kieleen erikoistuneena käännöstoimistona huolehdimme siitä, että asiakirjasi käännetään hyvälle saksan kielelle.

Saksankieliset erikoisalojen käännökset

Kun tarvitset saksankielisen käännöksen tieteelliselle tai juridiselle tekstille, voimme valita sopivan kääntäjän erittäin suuresta kääntäjätiimistämme, jonka jäsenet hallitsevat lähes kaikki erikoisalat ja aihepiirit.

Meillä on kattava kokemus muun muassa seuraavien alojen käännöksistä:

Tulkkauspalvelut

Saksan toimipisteemme tarjoaa myös tulkkauspalveluja Saksassa.

Vahvuutemme:

  • ISO 9001 -sertifioitu ja ISO17100 -standardien mukaisesti työskentelevä pääkonttori
  • Nopea toimitus.