Suomi

Johtoryhmä

Pikakääntäjä perustettiin vuonna 2000. Liiketoimintamallimme perustuu edistykselliseen teknologiaan ja erinomaiseen asiakaspalveluun. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana olemme luoneet maineen johtavana käännöspalvelujen tarjoajana. Jos haluat tutustua toimintaperiaatteisiimme tarkemmin, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen management@fasttranslator.com.

Erwin Vroom

CEO

Erwin on päävastuussa päivittäisestä toiminnasta ja keskittyy erityisesti myyntiin ja markkinointiin. Hän on yksi yrityksen alkuperäisistä perustajista. Hän sai jo vuonna 2000 idean internetissä toimivan käännös- ja lokalisointipalvelun perustamisesta.

Peter Vlietstra

CTO

Peter vastaa yrityksen ensisijaisten operatiivisten prosessien tukemiseen käytetyn tekniikan suunnittelusta ja toteutuksesta, erityisesti tietoturvasta. Hän johtaa tiimiä, joka vastaa projektinhallinnasta, asiakaslaskutusjärjestelmistä ja työnkulun hallintaohjelmista. Peter on suorittanut tietojenkäsittelytieteen yliopistotutkinnon Isossa-Britanniassa.

Wouter Vroom

CFO

Wouter on vastuussa taloushallinnosta, mikä on haastava tehtävä käännöstoimistossa, jolla on 4 000 kääntäjää ja asiakkaita kymmenissä eri maissa. Hän on kansainvälisen maksuliikenteen ja compliance-toiminnan asiantuntija. Wouter istuu myös yrityksen hallituksessa, joka toteuttaa yrityksen kansainvälistä kasvua edistäviä toimia.

Fatima Vangen

Senior Manager Nordics

Fatimalla on kymmenen vuoden kokemus käännösalalta. Hän on hankintatiimin päällikkö ja johtaa lisäksi Tanskan, Norjan, Suomen ja Ruotsin tiimejä. Fatima on johtoryhmän jäsen ja vastaa lisäksi yrityksen yhteiskuntavastuuasioista sekä operatiivisesta johtamisesta.

Jeffrey Vreugdenhil

Manager Human Resources

Jeffreyn ura alkoi puolustusvoimissa ja oikeusalalla, minkä jälkeen hän siirtyi henkilöstöhallinnon puolelle. Hän aloitti henkilöstönvuokrauspuolella ja siirtyi myöhemmin työskentelemään johtaviin rakennus- ja asennustekniikan organisaatioihin. Young Professional -ehdokkuudenkin saanut Jeffrey on kokenut merkittävän ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun eri mentorien ohjaamana. Tiiviissä strategisessa yhteistyössä johtoryhmän kanssa hänestä on kehittynyt HR-alan ammattilainen.