Suomi

Italian kieli

Yleinen väärinkäsitys on, että kaikki italialaiset puhuvat samanlaista italiaa. Totuus on, että monien muiden kielten tapaan italia jakautuu useisiin eri murteisiin. Niin sanottu ”virallinen” italia pohjautuu Toscanan alueen murteeseen. Se otettiin italian kirjakieleksi yksinkertaisesta syystä: maan eri osien asukkailla oli suuria vaikeuksia ymmärtää toisiaan.
Yrityksen tarpeisiin voi riittää tekstin kääntäminen kirjakielelle, mutta jos haluat todella tehdä vaikutuksen kohderyhmääsi, kannattaa harkita asiakirjan kääntämistä kohdealueesi murteelle.

Italiankieliset kääntäjät

Italian kieleen erikoistuneena käännöstoimistona tiimiimme kuuluu suuri joukko kääntäjiä, jotka ovat kotoisin italian eri alueilta. Näin voimme varmistaa, että kääntäjä hallitsee kyseisen alueen puhutun ja kirjoitetun murteen. Viestisi on selkeämpi ja tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaammin.

Yhteys Italiaan

Jos et puhu kohdemaan kieltä, kohdeyleisön saavuttaminen voi olla vaikeaa, oli kyseessä sitten kiina, ruotsi tai italia. Verkkosivustosi voi olla kaikin puolin täydellinen italialaisia asiakkaita ajatellen, mutta viestisi tuskin menee perille, jos se on saatavilla vain englannin kielellä. Monet italialaiset eivät osaa englantia, joten Italian markkinoille pääsemiseksi tuotetietojen kääntäminen italian kielelle on käytännössä välttämätöntä.

Sertifioitu käännöstoimisto, joka tarjoaa huippuluokan palvelua

Pääkonttorimme on saavuttanut laadunhallintajärjestelmien ISO 9001:2015 -standardin mukaisen sertifioinnin ja työskentelemme käännöspalveluiden kansainvälisen ISO 17100 -standardin mukaisesti. Voit siis luottaa siihen, että käännösprojektisi on hyvissä käsissä ja saat virheettömän, perusteellisesti tarkastetun käännöksen mahdollisimman nopeassa aikataulussa.

Kaupallisten asiakirjojen auktorisoidut käännökset

Palvelumme kattaa myös kaupallisten asiakirjojen auktorisoidut käännökset. Yritysasiakkaat voivat pyytää tarjousta auktorisoiduille käännöksille tarjouspyyntölomakkeemme kautta. Onko sinulla kysyttävää auktorisoiduista käännöksistä tai käännöksistä yleisesti? Voit löytää vastauksen kysymykseesi sivustomme UKK-osiosta. Jos et löydä vastausta, voit aina ottaa meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeemme . Pikakääntäjän yleisiä ehtoja sovelletaan kaikkiin käännöksiin.

Yksityisyys ja arkaluonteisten tietojen kääntäminen

Yksityisyys ja arkaluonteisten tietojen suojaaminen on tärkeää kaikilla aloilla. Sanomattakin on selvää, että Pikakääntäjä käsittelee arkaluonteisia asiakirjoja luottamuksellisesti. Kaikki kääntäjämme noudattavat salassapitosopimuksia, mikä varmistaa luottamuksellisuuden niin meille kuin sinullekin. Oli käännöksesi sitten tanskan, turkin, ruotsin tai kiinan kielelle tai mille tahansa muulle kielelle, me huolehdimme tietojesi luottamuksellisuudesta.

Kysytyimmät kieliparit

Pikakääntäjältä tilataan usein korkealaatuisia käännöksiä seuraavissa kielipareissa.

Kääntäjämme työskentelevät päivittäin seuraavien kielten parissa:

 • Suomi-italia
 • Italia-suomi
 • Englanti-italia
 • Italia-englanti
 • Espanja-italia
 • Italia-espanja
 • Puola-italia
 • Italia-puola
 • Italia-ranska
 • Ranska-italia
 • Italia-romania
 • Romania-italia