Suomi

Puolan kieli

Puolan kielellä on yli 50 miljoonaa puhujaa ympäri maailman. Suurin osa heistä asuu luonnollisesti Puolassa, mutta myös esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Valko-Venäjällä on isoja puolalaisyhteisöjä, joiden asukkaista suuri osa puhuu puolaa ensimmäisenä kielenään.

Monen erikoisalan asiantuntija

Kääntäjämme hallitsevat kielten lisäksi myös monia erikoisaloja. Tarvitsetko sopimusehtojen käännöksen juridisia palveluja tarjoavalle verkkosivustolle tai tuotepakkaukseen painettavan tuoteselosteen? Pikakääntäjältä löytyy taatusti projektiisi sopiva kääntäjä. Voit luottaa siihen, että tekstisi on osaavissa käsissä. Lyhyesti sanottuna: Pikakääntäjä kääntää tekstisi nopeasti ja laadukkaasti, oli kyseessä sitten kaupallinen, tekninen, juridinen tai lääketieteellinen käännös.

Miten projektini käsitellään?

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, projektipäällikkömme ottavat tekstisi vastuulleen. He käyvät läpi antamasi ohjeet ja varmistavat, että heillä on käytössään kaikki tarvittavat tiedot. Sen jälkeen he valitsevat projektillesi parhaiten sopivan puolankielisen kääntäjän sekä itse tekstin että aihealueen ja käännöksen kohderyhmän perusteella. Joissain tapauksissa projektiin tarvitaan puolankielisen kääntäjän lisäksi esimerkiksi italiankielistä kääntäjää. Koska italia kuuluu myös Pikakääntäjän kielivalikoimaan, sopivan italiankielisen kääntäjän löytäminen on helppoa. Näin voimme varmistaa, että projektisi jokaisesta osasta vastaa sille parhaiten sopiva kääntäjä, kieliparista riippumatta.

Kuinka paljon Pikakääntäjän käännökset maksavat?

Käännöksen hinnat riippuvat useasta tekijästä, kuten esimerkiksi kieliparista, tekstin sanamäärästä, tekstissä ilmenevästä toistosta ja tekstilajista. Hintaan vaikuttaa myös tarvitaanko tekstistä auktorisoitu käännös vai riittääkö tarpeeseen tavallinen ammattikääntäjän tekemä käännös. Teemme mielellämme tarjouksen käännöstyöstä dokumenttienne pohjalta.

Millaisia asiakirjoja käännämme?

Meillä on pitkä kokemus ja iso kääntäjätiimi, joten voimme kääntää lähes mitä tahansa. Tehokkaiden järjestelmien ja osaavien projektipäälliköiden ansiosta saat laadukkaan käännöksen nopeasti, oli kyseessä sitten Word-asiakirja, käyttöliittymä tai kokonainen verkkosivusto. Monissa tapauksissa käännöksen voi saada jopa samana päivänä, luonnollisesti projektin koosta riippuen.

Auktorisoidut käännökset?

Valitettavasti emme voi tällä hetkellä tarjota auktorisoituja käännöksiä yksityishenkilöille. Jos olet yritysasiakas, voit täyttää tarjouspyyntölomakkeemme.

Onko sinulla kysyttävää käännöspalveluistamme? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.

Yksityisyys ja arkaluonteisten tietojen kääntäminen

Yksityisyys ja arkaluonteisten tietojen suojaaminen on tärkeää kaikilla aloilla. Sanomattakin on selvää, että Pikakääntäjä käsittelee arkaluonteisia asiakirjoja luottamuksellisesti. Kaikki kääntäjämme noudattavat salassapitosopimuksia, mikä varmistaa luottamuksellisuuden niin meille kuin sinullekin. Oli käännöksesi sitten tanskan, turkin, ruotsin tai kiinan kielelle tai mille tahansa muulle kielelle, me huolehdimme tietojesi luottamuksellisuudesta.

Kysytyimmät kieliparit

Pikakääntäjältä tilataan usein korkealaatuisia käännöksiä seuraavissa kielipareissa.

Kääntäjämme työskentelevät päivittäin seuraavien kielten parissa:

  • Suomi-puola
  • Puola-suomi
  • Englanti-puola
  • Puola-englanti
  • Puola-italia
  • Italia-puola
  • Puola-ranska
  • Ranska-puola
  • Puola-venäjä
  • Venäjä-puola