Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa hindin käännökset kaikenlaisille teksteille. Teemme yhteistyötä pätevien, soveltuvan korkeakoulututkinnon saaneiden, hindiä äidinkielenään puhuvien freelance-kääntäjien kanssa ja voimme siten tarjota paitsi edullisia myös korkealaatuisia käännöksiä. 

Tietokannassamme on kääntäjiä jokaiselle erikoisalalle. Siten voimme helposti täyttää käännöstoiveesi, olipa kyse sitten kirjallisuuden kääntämisestä, sopimusten, sanomalehtiartikkelien, vuosi- ja tilikertomusten, käyttöohjeiden tai päivittäisen liikekirjeenvaihdon kääntämisestä. Kysy tarkempia toimitusehtoja projektipäälliköiltämme. Tietoja mahdollisista hindin kielen kielipareista saat meiltä puhelimitse tai sähköpostitse. 

Hindin kieli

Hindin kieli on toinen Intian virallisista kielistä ja samalla se on yksi maailman puhutuimmista kielistä. Sitä puhuu äidinkielenään yli 300 miljoonaa ihmistä. Suurin osa hindiä äidinkielenään puhuvista asuu Intian pohjoisosissa. Hindin kieli kuuluu indoeurooppalaisen kielikunnan indoarjalaiseen kieliryhmään. Sanasto on periytynyt suurelta osin sanskritin kielestä. Vaikutteita löytyy myös niin arabiasta, persiasta ja englannista. Urdu on saman tyyppinen kieli kuin hindi ja urdun kieltä äidinkielenään puhuvat pystyvätkin kommunikoimaan keskenään hindin osaajien kanssa. Monesti nämä kaksi kieltä nähdäänkin saman kielen kahtena muotona. 

Ammattitaitoiset kääntäjämme

Pikakääntäjä etsii juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan hindin kielen kääntäjän. Haluamme tarjota vain parasta laatua ja siksi teemme työtä vain sellaisten kääntäjien kanssa joilta löytyy soveltuva koulutus. Kääntäjämme pyrkivät välittämään lähdetekstin sisällön kulloinkin sopivalla tyylillä ja ottamaan huomioon käännettävän tekstin erityisominaisuudet sekä asiakkaan mahdolliset erityistoiveet. Jos siis tarvitset laatukäännöstä, ota yhteyttä meihin. 

Käännöstoimistomme hindin käännöksille

Käännökset epäonnistuvat helposti, jos kääntäjällä ei ole soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta. Meidän kääntäjämme ovat vain ja ainoastaan hindin äidinkielen puhujia.  Jos haluat ammattimaista jälkeä, jätä tekstiesi kääntäminen meidän huoleksemme.