Suomi

Pikakääntäjä toimittaa makedonian käännökset kaikenlaisille teksteille. Teemme yhteistyötä pätevien, soveltuvan korkeakoulututkinnon saaneiden freelancer-kääntäjien kanssa. He puhuvat makedoniaa äidinkielenään. Näin voimme tarjota paitsi edullisia myös korkealaatuisia käännöksiä. 

Tietokannassamme on makedonian kääntäjiä melkein jokaiselle erikoisalalle. Siten voimme helposti täyttää käännöstoiveesi. Olipa kyse sitten kirjallisuuden, sanomalehtiartikkelien, tilinpäätösten, käyttöohjeiden tai päivittäisen liikekirjeenvaihdon kääntämisestä. Kysy tarkempia tietoja ja toimitusaikoja projektipäälliköiltämme. Tietoja mahdollisista makedoniankielen kielipareista saat meiltä puhelimitse tai sähköpostitse.

Makedonian kieli

Makedonian kieli kuuluu indoeurooppalaiseen kielikuntaan. Lisäksi se on osa slaavilaisten kielten eteläslaavilaista haaraa ja näin sukua bulgarian kielelle. Makedoniaa kirjoitetaan kyrillisin kirjaimin. Kielen puhujia on noin puolitoista miljoonaa ja suurin osa heistä asuu Makedoniassa.  

Ammattitaitoiset kääntäjät makedonia-suomi, suomi-makedonia

Autamme sinua mielellämme Makedoniaan suuntautuvassa viestinnässä ja käännämme liikekirjeenvaihtosi, määrälaskelmat, käyttöohjeet ja sopimukset ammattitaitoisesti. Pikakääntäjä etsii juuri tarpeisiisi soveltuvan makedonian kielen kääntäjän. Haluamme tarjota vain parasta laatua ja siksi teemme työtä vain pätevimpien kääntäjien kanssa. Mitä kokeneempi kääntäjä, sitä toimivampi käännös. Kääntäjämme pyrkivät välittämään lähdetekstin sisällön kulloinkin sopivalla tyylillä ja ottamaan huomioon käännettävän tekstin erityisominaisuudet sekä asiakkaan mahdolliset erityistoiveet. Kun tarvitset laatukäännöstä, ota meihin yhteyttä. 

Ota yhteyttä!

Käännökset epäonnistuvat helposti, jos kääntäjällä ei ole soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta. Meidän kääntäjämme ovat vain ja ainoastaan makedonian äidinkielen puhujia ja hallitsevat täydellisesti makedoniankielen. Siten voimme taata käännöksellesi korkeinta laatua. Jos haluat ammattimaista jälkeä, jätä tekstiesi kääntäminen meidän huoleksemme. Saat meihin yhteyden helposti joko puhelimitse, oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse.