Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat serbian käännökset lukuisille kielipareille. Teemme yhteistyötä pätevien, soveltuvan korkeakoulututkinnon saaneiden, serbiaa äidinkielenään puhuvien freelance-kääntäjien kanssa ja voimme siten tarjota paitsi edullisia myös korkealaatuisia käännöksiä.  Tietokannassamme on kääntäjiä jokaiselle erikoisalalle. Siten voimme helposti täyttää käännöstoiveesi, olipa kyse sitten kirjallisuuden, sopimusten, sanomalehtiartikkelien, vuosi- ja tilikertomusten, käyttöohjeiden tai päivittäisen liikekirjeenvaihdon kääntämisestä. Kysy tarkempia toimitusehtoja projektipäälliköiltämme. Tietoja mahdollisista serbian kielen kielipareista saat meiltä puhelimitse tai sähköpostitse. 

Ammattitaitoiset serbia-saksa ja saksa-serbia kääntäjät

Yhä useammat yritykset luovat yhteistyösuhteita Kaakkois-Euroopan maissa sijaitseviin vienti-, tuonti- tai tuotantoalan yrityksiin. Silloin on tärkeää, että kommunikaatio liikekumppaneiden kanssa sujuu vaivatta. Autamme yritystäsi päivittäisen kirjeenvaihdon hoitamisessa ja käännämme liikekirjeesi, määrälaskelmasi, käyttöohjeet ja sopimukset ammattitaitoisesti. Pikakääntäjä etsii juuri tarpeisiisi soveltuvan serbian kielen kääntäjän. Haluamme tarjota vain parasta laatua ja siksi teemme työtä vain pätevimpien kääntäjien ja tulkkien kanssa. Mitä kokeneempi kääntäjä, sitä toimivampi käännös. Kääntäjämme pyrkivät välittämään lähdetekstin sisällön kulloinkin sopivalla tyylillä ja ottamaan huomioon käännettävän tekstin erityisominaisuudet sekä asiakkaan mahdolliset erityistoiveet. Kun tarvitset laatukäännöstä, ota yhteyttä meihin. 

Käännöstoimisto serbia-saksa ja saksa-serbia

Käännökset epäonnistuvat helposti, jos kääntäjällä ei ole soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta. Meidän kääntäjämme ovat vain ja ainoastaan serbian äidinkielen puhujia ja hallitsevat täydellisesti myös lähdekielen. Siten voimme taata käännöksellesi korkeinta laatua. Jos haluat ammattimaista jälkeä, jätä tekstiesi kääntäminen meidän huoleksemme.