Suomi

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat suomen kielen käännökset lukuisille kielipareille. Etsiessänne asiantuntevaa suomenkielistä käännöstoimistoa olette oikeassa osoitteessa. Käännämme suomenkielestä ja suomenkieleen monilla kieliyhdistelmillä.

Toimistollemme työskentelevät kääntäjät omaavat poikkeuksetta mittavan kokemuksen yhdellä tai useammalla toimialalla, ollen siksi asiantuntijoita esimerkiksi teknisten, kaupallisten, laki- tai lääketieteellisten tekstien käännöksissä. 

Tarjouspyyntö nopeasti ja vaivattomasti

Lähetettyänne käännettävän tekstin sähköpostitse, tulette saamaan meiltä ilmaisen ei-sitovan hintatarjouksen. Mikäli hyväksytte tarjouksen, vastaanotatte käännöksenne sovitun ajan sisällä. Käännöstyö laitetaan käyntiin sen jälkeen, kun olette saaneet meiltä sitovan tilausvahvistuksen.

Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään. Käännöksen teon jälkeen Project Managerimme  tarkastaa vielä käännöksen ollaksemme varmoja, että kunkin tekstin vaativa terminologia, tyyli, tulkinta sekä kielellinen ulkoasu ovat  kohdallaan. Näin voitte olla varmoja että saatte korkealuokkaisen ja  virheettömän käännöksen.

Kiireelliset suomenkieliset käännökset

Voitte lähestyä meitä myös pikaista käännöstä vaativissa toimeksiannoissa. Tarkka toimitusaika määrittyy tällöin sekä kääntäjiemme saatavuuden mukaan, että sen mukaan miten pian vastaanotamme tekstinne. Asetamme toimeksiantonne tällöin etusijalle. 

Hinnat ja toimitusajat 

Hintamme ovat aina kilpailukykyiset Suomen markkinoihin nähden. Tekstin pituudesta riippuen saatamme jopa antaa alennusta käännöksestä. 

Englanti-suomi-käännöspalvelut

Pikakääntäjä kääntää tekstisi pikaisesti ja täsmällisesti englannista suomeksi. Ota yhteyttä täyttämällä sivultamme löytyvä tarjouslomake tai lähettämällä tekstisi meille sähköpostitse. Käännöksen keskimääräisen hinnan pystyt laskemaan sivuillamme. Tavallisen käännöksen hinnaksi englannista suomeen  laskutamme per sana. Hintamme eivät siis nopeudestamme huolimatta ole kilpailijoidemme hintoja kalliimpia.

Englanti-suomi-kääntäjämme

Meillä on laaja verkosto englanti-suomi-kääntäjiä, joilta löytyy osaamista monelta erikoisalalta. Listalla on esimerkiksi haastaviin teknisiin käännöksiin erikoistuneita suomalaisia kääntäjiä, kuten myös EU-teksteihin erikoistuneita kääntäjiä. Kääntäjiltämme onnistuvat myös markkinointialan käännökset. Valitsemme jokaisen kääntäjän tarkasti sen mukaan, mitä aihepiiriä tekstisi käsittelee.

Käännökset englannista suomeksi edullisesti ja nopeasti 

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat englanti-suomi-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat siitä liikaa. Kun haluat hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse. 

Nopea, mutta edullinen käännös ruotsista suomeksi

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat ruotsi-suomi-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksaisit siitä turhia. Käännös ruotsista suomeksi maksaa nimittäin ainoastaan EUR per sana. Voit siis itse laskea alustavan hinnan käännöksellesi ruotsista suomeksi. Halutessasi kattavamman hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä ruotsinkielinen tekstisi sähköpostitse.

Taattua ammattitaitoa

Suomalaiset ymmärtävät englantia suhteellisen hyvin eikä englanninkielisten asiakirjojen lukeminen näin ollen välttämättä tuota ongelmia. Käännöstoimiston ammattitaito tulee yleensä tarpeeseen yleensä silloin, jos tarpeena on kääntää asiakirjoja tai sopimuspapereita suomesta englanniksi tai englannista suomeksi. Käännöstoimiston puoleen kääntyminen on aina hyvä päätös, mutta erityisen tärkeää se on silloin kun aineisto julkaistaan. Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät 

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen.

Halutessasi lisätietoa otathan sähköpostitse yhteyttä projektipäällikköömme . Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Ota yhteyttä!

Kaipaatko vielä lisätietoa työskentelytavastamme ja siitä mitä voimme sinulle tarjota? Project Managerimme vastaavat mielellään kysymyksiisi. Ota yhteyttä oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse.